sudi nak itot...

^_^ Exchange Link : Tinggalkan Jejak Anda Disini ^_^

Wednesday, November 18, 2009

Dyesebel...

nie lah dyesebel..ikan duyung yg bercinta ngn manusia..ikut jejak ibunya yg dulu ratu ikan duyung..
Marian Revera..cantik kan??
sebahagian pelakon2 nye...
sumanya seksi2..saya bukan suka tgk seksi tu..tp citenye tu yg besh...
actually dah lama nak post pasal nie..
skrg nie saya amat2 suka tgk cite nie..
kisah mengenai kehidupan antara ikan duyung & manusia..
yg mana mereka tidak blh mengadakan sebarang hubungan pun..
kerana dunia yg berbeza..
mcm budak2 ke saya nie tgk cite ceghini??..ada aku kesah??..
actually saya nie selain dari peminat cite2 korea..saya minat cite dari Filipina nie..
cth mcm cite Pangako Sa Yo..pas2 tajuk lupa lak..tp watak dlm cite tu Ara ngn Cristian yg dilakonkan oleh Jericho gak tu..
bila nengok tu..rasa jap mcm di alam fantasi..
hakhakhak..kuat berangan tol la cik zan nie..huhu..



p/s - kebetulan lak teman saya nie mix Filipina ngn Pakistan..
mukanya lak ikut umi dier yg asal dari Filipina...
skrg nie dia kt LA..buka agency modelling kt sana..kalo dia blk msia..nti sy upload pic nya..InsyaAllah...

4 comments:

Ira Azeera said...

hah... best ke citer ni? ritu tgk jap jek.. cam x leh blah pulak.. btw, mmg sexy duyung2 itu.. censored sana sini.. hihihihi

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

ira azeera - otak mcm cik zan nie layan jer cite tuh..haha..
tu arr..mmg sexy..wpun ada yg dikaburkan..huhu..

alynn eyoe said...

tgk citer ne kat mn ar?

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

kt astro prima kol 2pm~4pm dari isnin sampai rabu..siaran ulangannya kol 12am~1am..selamat menonton.. :D