sudi nak itot...

^_^ Exchange Link : Tinggalkan Jejak Anda Disini ^_^

Thursday, December 24, 2009

debar menanti keputusan...

balik dari keje..
terus saya pecut en.WNL saya ke hospital jitra..
sb keadaan saya betul2 dah teruk..
sesaknya nafas saya..
seperti org menutup hidung saya..
smpai jer..trs ke bahagian emergency..
tak sampai 5minit pendaftaran..
saya diminta ikut staf masuk dlm wad..
di satu sudut..
saya diminta duduk...
dan buat pertama kali..
saya diberi oleh nurse utk sedut oksigen..
dlm 10minit saya bersama alat itu..
saya rasa ada kurang sedikit..
nurse minta saya rest jap..
pas2 dtg doktor check saya..
dia letakkn apa tah..
mcm stapler di jari telunjuk saya..
dia kata pernafasan saya ok jer..
padahal saya rasa mcm baru lps lari pecut 100meter..
ada lak doktor len dtg..
soh ikut dia..
check lg..
kali nie letak stapler tu di ibu jari tgn saya..
sambil check pernafasan saya..
dia pun kata ok..
saya kata mcmn leh doktor kt klinik panel kata saya nie ada asma..
doktor leh kata saya ok??..
lgpun smlm nak tidur xley..rasa mcm nak mati??..
doktor tu bt double check lg mcm td..
doktor tu kata xley nak bg keputusan lg..
sb nie 1st time jadi kt saya..
so,dia soh saya mkn ubat..
kalo dlm sminggu xhilang..
dia soh dtg utk pemeriksaan lanjutan..
hope lps mkn ubat2 nie..
xde masalah lh..
sb siksanya lahai..



p/s - mlm nie masih rasa semput lg...hope tahun baru nie dpt disambut ngan tiada masalah..tgu ye adikku n temanku..insyaAllah..jika umurku panjang..kita leh sama2 menghabiskn duit berjln2.. :)

4 comments:

Fahim 'n Alin said...

lohh..

ni pe kes ni kakjan

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

P.CIK - ntah lerr..umur dh nak masuk sweet 30..mcm2 lh jadi..tp tetap trima ngan redha atas ketentuanNYA..

Fahim 'n Alin said...

kne kawen ni.. baru ilg stress..hehe

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

p.cik - kawen??..insyaAllah tahun nie..hehe..