sudi nak itot...

^_^ Exchange Link : Tinggalkan Jejak Anda Disini ^_^

Sunday, December 13, 2009

Storm Warriors...aaron kwok..minat sama kamu...

baru lps tgk cite storm warriors..
tp ending yg saya xsukee..
mcm yg 1st..
storm rider..
awek awan mati..
nie pun mati..
sekali lagi awan kehilangan org yg dia syg n cinta..
angin juga masih punya awek..huh!!..
pas2 awan hilang lak tu..
tp saya yakin awan masih hidup..
sebab pedangnya masih terpacak di batu..
sebab kalo dlm komik..cita nie..
jika pahlawan pedang mati..
pedang itu akan ikut tuannya..
so..awan pasti hidup lagi..
so,pasti ada sequel yg seterusnya..
nie suma gara2 angin lh nie..
awan dari dulu asyik berkorban jerr...
sian dier..
dulu awek dia mati gak..
skrg awek dia mati angin yg bunuh,
gara2 xley control kuasa jahat dia...
awek awan mati..awan hilang..
baru angin pulih..
huh!

kiri tu angin..kanan tu awan ye..

minat ngan awan..aaron kwok.. :*

ensemnye lahai mamat nie..

7 comments:

Sharinginfoz said...

hmmmmm tak boleh le nak happy aja ending kan...

Fahim 'n Alin said...

bkn fung yg bek ke?

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

sharing - tp xley la..dari first awek dia dh mati..nie pun mati lg..

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

p.cik - keduanya baik p.cik..yg first awan jd mcm tu sb tok guru dia jahat..dia tahu yg awan n angin akan tewaskan dia..so,dia laga2 kn awan ngn angin dgn gunakan anak pompuan dia..awan ngn angin kebetulan suka kt anak pompuan tok guru tu..tp ms tok guru tu guna jurus nak matikn awan n angin yg tgh gaduh..anak pompuan dia nie nampak..trs halang..so,jurus tu kena lh kt anak pompuan tu..matilah dia..
tu yg awan jd bengang..

yg nie lak..kedua2nya dh ada awek..
tp nak lwn ngn jahat tu..angin(fung) kena blajar kuasa jahat..awan xpdt belajar sb dia nie jns agresif..angin(fung) dpt kwl diri..sementara angin(fung) belajar ilmu jahat dari iblis besar..tok guru diorang yg baru ajar awan ilmu pedang..

tp..angin(fung) xdpt control ilmu dia..awan pun dia nak bunuh..smpailah awek awan kena bunuh..awan bt jurus pedang yg hebat,sb angin(fung) pesan kt awan..kalo dia xley kawal diri..bunuh dia..
ms nak bt jurus tu..awan mmg menangis sb dia xsgup nak bunuh angin(fung)..

bl pedang tu dh hampir kt angin(fung)..tetiba dia lepaskan pedang..sb dia tringat kenangan diorang bersama..tetiba lak..kuasa jahat kt angin(fung)..dh keluar ikut dahi dia..so,dia dh leh kawal..tp bt pe kan..awek awan dh mati..

tetiba tanah yg pedang awan tu terpacak tu runtuh..so,angin n awek angin jatuh..
awan nie trs terjun ke bawah n lonjakkan diorang ke atas..tp awan xnaik2..

angin pun rasa bersalah..dia pertikaikan nape awan xbunuh jer dia sb dh xleh kawal diri..

memula ingt awan mati..tp bila tgk pedang awan masih kat atas..so,pahamlh cik zan yg akan ada sequelnya nanti..

tp tuh la..awan dari dulu asyik berkorban..tu yg xbest tu..angin sedap2 jer dpt awek...waaaaa...


p/s - panjang bebenor..fanatik pembaca komik pedang setiawan tau..haha..

CUCMS MBBS 0910 said...

oww... dulu pkcik tgk storm rider..

nice gle..

n pakcik ag ske fung sbb dia ag style kot..hehe

CUCMS MBBS 0910 said...

cucums 2 adelah pakcik..clap ag..hoho..manyak sgt emel

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

cucms - mmg fung tu cool..tp awan lg besh..bg cik zan dia nie punya karektor yg sukar dijangka..so,very interesting n mystery lh..so,thrill lh sikit..so,aaron kwok berjaya bawa watak dia yg xreti nak tunjuk feel dia..hehe..ntah apa2..