sudi nak itot...

^_^ Exchange Link : Tinggalkan Jejak Anda Disini ^_^

Wednesday, August 11, 2010

Konvokesyen aku pulak...

Alhamdulillah..akhirnya konvo juga aku..wpun offer utk sambung dpt sejak aku umur 23tahun lagi..tp disebabkan aku nie seronok dpt pegang duit nun di Shah Alam..sampai tak nak pikir sambung dah..bila balik sini..dah 28tahun..baru nak sambung..padan muka aku..org sebaya aku dah siap punya master..phd..aku??...xpe la..mcm mak ngan ayah aku kata..lambat tersedar xpe la..itu normal la nama manusia..janji kita nak berubah utk jadi lebih baik.. :)

berbaris sementara menunggu utk masuk dlm dewan...depan belakang lelaki..nasiblah..dh amik kos engineering..yg mmg manyak lelaki..

dah dalam dewan..sebaris aku..kiri kanan juga lelaki...

jumpa juga mak ayah dalam dewan...

disebabkan dlm kelas..aku srg jer pompuan..ramai lecturer yg kenal aku lagi..huu



with my luvly parents..

tinggal kenangan...

with my luvly dad..


yg bunga tu my parents kasi..yg hijau ada katak tu aku beli utk diri sendiri..menandakan rasa tahniah kepada diri sendiri..dari dulu lagi aku buat mcm nie..besday ke..berjaya apa2..aku akan hadiahkan something utk diri sendiri... rasa puas ati..korang try la.. :)

nie hadiah konvo+raya..teddy bear utk konvo..kasut2 tu utk raya..3 barang nie pun dah rm200..nie guna duit kawan aku..dia hadiahkan..thanks my frenz.. :)

p/s - trs semangat utk sambung lagi...insyaAllah...


2 comments:

nenek™ said...

tahniah..best sgt kn dh konvo.. sye lmbt gi..uhuk3..

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

yup..bila konvo rasa best sgt..pastu mula berangan nak sambung lg n nak rasa konvo lagi..xpe..lambat pun xpe..asalkan kita berjaya merubah diri kita kan wpun bg org len kita dh trlambat..sb pasal belajar nie..xde soal cepat/lambat..asalkan kita mahu berubah..apa ada hal lambat pun..at least kita cuba n trs mencuba..tambah lak ngan pointer yg tinggi..kalo xdpt banggakan org len..dpt banggakan diri kita pun dh puas hati..(banggakan diri bukan maksud menjadi bangga diri ngan nak menunjuk bagai)..:)

semoga Net berjaya n terus berjaya..caiyok2!!