sudi nak itot...

^_^ Exchange Link : Tinggalkan Jejak Anda Disini ^_^

Friday, March 16, 2012

Buat saya terhibur...:)

Lama betul tak update blog nie...hidup sibuk ngan kelas..tanggungjawab..so,tak sempat nak buka blog..Apa yang buat saya terhibur?...All about Korean!!!...Daebak!!...Dah lama sebenarnya saya layan cite2 Korea nie...Paling latest saya layan Running Man & Family Outing..Variety Show...sangat2 awesome!!...sumanya sebab ada Kim Jong Kook...Like him very much!!..:) Suma episod Running Man dah saya tengok dari episod 1 hingga 85...cuma tunggu KBS Show akan download episod seterusnya..gigih kan saya?..hehe...Family Outing lak lom habis tgk..dlm Family Outing pun ada KJK ngan Grasshopper tu..:)



Punyalah saya minat ngan Running Man..saya siap beli t-shirt yang Running Man jual..from Korean gitu...:)tunggu diorang pos jer..:)
Pastu saya beli sweater Running Man..sweater sebijik mcm yg diorang pakai dlm cite tu..Logo lak diorang bt ikut episod 74..supernatural..yg diorang ada power tu..saya beli karektor Kookie (Kim Jong Kook) power 6th sense & Haha (Ha Dong Hoon) power time control...sy pilih diorang sebab diorang kawan baik...:) Nanti bila dah siap sampai pada saya..saya tunjukkan ye..:) Nie lah barisan runners in Running Man...:)




Ok..dari kiri Yu Jae Suk (Grasshopper), Suk Jin (Big Nose), Ji Hyo (Ace-Mong Ji), Kim Jong Kook
(Sparta-Commander-Kookie), Haha (Pororo), Kwang Soo (Kwangvatar)
tp dalam pic atas nie xde Kang Gary ( lolololol-Drunken ) n Song Jong Ki ( Flower Jong Ki )..
bawah nie ada suma...:)




Kang Gary di tengah bawah..Song Jong Ki di tengah atas...:)
saya sangat adore ngan kulit wajah Song Jong Ki..sangat cantik ye kulit wajah dia....
nie ada pic close-up wajah Jong Ki...





tapi kalo nak tgk kulit wajah dia lg jelas...tgk lh episod yg mana kena kejutkan ahli Running Man n kena buat task..kalo xberjaya..diorang xdpt breakfast...bila time guest wanita kena basuh muka dia..tp masa tu suma geng2 Running Man masuk bilik dia..dia masih tidur..bangun tidur pun comel...kulit cantik...mcm xperlu basuh..hehe..sebab nampak fresh jer kulit dia...




saya minat Kim Jong Kook (Sparta-Commander-Kookie)..sebab pe saya minat dia?..sebab dia kuat..haha...pastu dia sangat gentleman pd guest wanita..wpun dia nampak mcm kasar...tp suara dia sangat merdu okey...actually KJK nie penyanyi..sy dh download suma lagu2 dier..paling saya suka lagu Forever & Forever...sweet lah lagu tu....suma lagu best...lagu One Man yg KJK mention dlm episod yg kena buat band Spanish tu pun best...Ada lagu yg KJK nyanyi ngan Kang gary..Tajuk lagu tu comes back to me again...actually Kang Gary pun penyanyi..tp dia penyanyi rappers..group Leessang...:) Haha pun penyanyi...lagu dia paling pemes..Rosa..dlm video klip..KJK as hero..sb Haha nie sangat adore ngan KJK..sb tu diorang rapat..My Hyungnim & My Dongseng..:D





sebenarnya KJK,Haha,Kang Gary & Kwang Soo tu sangat rapat kat luar lokasi..wpun kalo kita tgk Kwang Soo asyik kena buli ngan KJK..tp sbnrnya Kwang Soo sangat rapat ngan KJK..KJK sgt amik berat ttg Kwang Soo..KJK nie ada gim sendiri..so,dia sgt menjaga kesihatan..so,dia pun jaga kesihatan kwn2 nye trmasuk Kwangvatar...:)

3 lagu tu jap lagi saya upload....layan ye....:)


Cite & lagu Korea buat saya rasa gembira...tenang...terhibur jer....:)




2 comments:

AdamAdyQ said...

as salam...nk tnya ne sweather cmna yg awk bli tu? sbb nk jga b;i 1

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

waalaikumussalam..maaf baru nak reply sb sy jarang buka blog nie sb ada blog lain..
ok..kalo awk nak sweater/jaket mcm runners dlm running man tu pakai..awk boleh add teman sy nie..dia yg jual jaket2 nie..awk cari Rirahs Biuhs..nie linknya..
https://www.facebook.com/#!/rirahs