sudi nak itot...

^_^ Exchange Link : Tinggalkan Jejak Anda Disini ^_^

Tuesday, March 24, 2009

Strategic Planning at Cinta Sayang Resort..Sungai Petani

Peserta Bengkel Pelan Strategik

Sebelum balik,bergambar dulu kat bilik..
Dari kiri Zila,Aton,Husna & Farah..Suma ni PLV


Dari kiri aku,Nurul & Zila..




Persembahan api di Karnival kat Sungai Petani..kat sini mcm Sunway
Lagoon,tp kecik jer..


Hari minggu baru2 ni aku bersama staf2 dari Jabatan Mekatronik menyertai bengkel pelan strategik di Cinta Sayang Resort kat Sungai Petani.
Tujuan bengkel ni adalah untuk merancang setiap perkara yang melibatkan akedemik,student & administrator untuk peringkat Jabatan.
Boleh dikatakan ramai yang pergi..Aku diletakkan di bahagian Pendaftaran..
Aku terpaksa ponteng kelas lagi pada hari sabtu, Razif tak gi sebab gi kelas,aku tak berani tak gi bengkel ni sebab ia melibatkan kerja..lagipun lecturer kat Polimas pernah cakap, kalau ada alasan yang kukuh,boleh diterima,walaupun ketinggalan pelajaran..erm..di telan mati mak,diluah mati bapa..camne tu?..
4/4/09 pun aku kena ponteng kelas lagi sebab aku terlibat dalam program 7 pillars..aku diletakkan untuk AJK Protokol & Sambutan..erm..siannya aku..kalau la badan ni leh belah 2..leh gak sebelah ke polimas,sebelah lagi buat program ni..

Sebelum persembahan api tu..Kami dipersembahkan ngan show yg bg aku amat2 lah menjengkelkan..ada ke patut ngan suma Prof,Dr. yg berada di situ,leh dipersembahkan ngan aksi2 yg bagi aku tidak lah senonoh..tgh2 nyanyi, ada ke patut lelaki ni buang satu persatu pakaian di badannya?!..
Pastu ada lak lelaki ni berpakaian wanita ngan skirt paras peha,pakai singlet n letak 2 biji belon utk menunjukkan konon2 itu breast..phewww...aku dah la dok bagus punya berhadapan ngan stage..Habis jer makan,kami terus blah dari situ..walaupun show tgh dok asyik menari ala2 konon buat org bernafsu..wekkkk....buat aku muntah ada la..jijik aku..
Diorang ni kalau nak buat show pun, tgk lah siapa audience dulu..ni ada Prof,Dr. ngan kanak2..
isk..teruk tul..
kalau ada peti cadangan kat situ, dah lama aku masukkan komen aku pasal show mlm tu..













2 comments:

pakDin said...

sabar er cik Hassida....
janji dpt makan free...
pasal ponteng tu, jgn wat slalu erk..haha

pssss....cantik gambar header blog kat atas tuh.. =)

HassiDa said...

Ponteng tu xleh nak buat apa2 pak din..terpaksa..huhu..
tgk la siapa..pelakon yg comeyy..
amik sebab minat gaun pengantin tu..
bila agaknya leh pakai..huhu..