sudi nak itot...

^_^ Exchange Link : Tinggalkan Jejak Anda Disini ^_^

Thursday, May 28, 2009

Pentingkan diri & Dengki manusia..

Entry aku kali ni penuh dengan kemarahan pada budak2 kelas aku..kenapa??
dah semester akhir buat perangai mcm s***!!!
tahu la korang tu cerdik pandai..sampai nak kongsi ilmu pun save yg amat...sampai mcm2 alasan korang terbitkan..tp time kuiz..ujian..leh lak buat eh???????

lagi satu apa2 berita dari lecturer yg sampaikan kat korang, aku org yg terakhir yg tahu..WHY?????????????? sampai lecturer persoalkan kenapa aku lambat call/tahu..
Tahulah dalam kelas tu aku yg paling cun..jgn la sampai benda2 ilmu ni nak save.....
dulu masa gabung ngan senior xde lak jd mcm ni...ni bila gabung ngan junior..korang jd sombong,angkuh lak ye.....dh leh sama ngan junior2 lak...
dulu bukan main...aku la suma diletakkan beban..buat ini..buat itu..
tp bila korang dh senang..buat aku mcm ni ekkkkk.......geram tahap maksima dh ni...

napa lah aku dipertemukan ngan manusia2 yg punya hati yg busuk mcm korang ni..yg hanya tahu sellfish.....ingatlah ilmu yg korang bangga2 kan tu xkemana dengan sikap korang mcm s*** tu!!!!!....

confirm pointer sem ni mmg teruk..dek kerana lecturer ingat aku tak berminat sedangkan aku ni xtahu apa2 information..F*** lah!!!!!!!!!!!!!!!

takpe3...ini hari korang nayakan hidup aku..terima kasih kawan-kawan...
InsyaALLAH...kalau diizinkan Allah s.w.t...korang akan diberi petunjuk & hidayah ngan apa yg korang buat pada aku..wait n see..

6 comments:

azizi said...

bawa besabar ok..mungkin ni ujuan..
tapi kalau boleh zaman sekarang ni jangan la bagi muka sangat....kita mesti berani....

HassiDa said...

erm...kita tak nak la prasangka buruk pd org..buat baik pd suma..tp xsangka lak.. :(

intanloveamir said...

kak zan buat la chatbox..senang nk chat...

intanloveamir said...

kak zan,intan give award kat kak zan...view my blog k....

shida said...

erm... pernah gak rasa cam diperbodohkan mcm ni time belajar dulu.masa fulltime.. mmg sakit hati..

All about my Life... said...

shida - kehidupan mmg mcm ni la..bila kita dah buat yg terbaik..tp ada juga manusia yg tidak senang dengan kita..ada ja dugaan dtg..inilah di namakan kehidupan..moga2 kita diberi hati yg kuat utk menempuh suma dugaan..AMIN..