sudi nak itot...

^_^ Exchange Link : Tinggalkan Jejak Anda Disini ^_^

Wednesday, October 28, 2009

Hadiah lagi dari temanku...


actually ari isnin saya dpt hadiah nie...
baru hari nie leh update..
itu pun jap gi ada meeting..
post smpai tag harga tak buang..
sengaja@xdisengajakan..Wallahulam....
xsangka lak teman saya belikan kasut nie..
sb saya mmg plan nak beli kt online..
tp bkn lah design nie..
xpe lah..org dh belikan..trima je lah kan..

cuma...
saya mula terpikir..
setiap apa yang dilakukan..diberi..
pasti ada niat di sebaliknya kan..
hope teman saya nie xde lah niat di sebaliknya..
hope teman saya nie ikhlas tanpa diminta balasan..

hrrmmm...
sebab saya skrg dah tak mcm dulu..
yang skrg tidak mudah cair ngan kata2 indah..
barang2 indah2..mahal2..

disebabkan kekecewaan yang lalu..
telah buat hati saya keras..
telah buat mata saya celik sgt2..
dgn kata lain amat2 fobia...
mengenai sikap lelaki yg pelbagai nie..
p/s - utk teman..maafkan saya..apa2 pun..thanks atas pemberian ini..

8 comments:

Anonymous said...

tak de niat ape ape...sekadar nak awk gembira.... tp.... tak tercapai kot... dr nada suara.. bahasa.. sy dapat rase awk tak berape gembira... maaf kan saye juga....kalau saye salah...

sI tEDI said...

kalau aku. aku akan letakkan harga sebuah TV LCD di kasut itu..

biar berbunga2 hati kawan aku terima kasut yg bernilai rm 4999.00

ha ha ha ha..

gila ke apa??
:P

DaZzlingLilLy said...

comel la zan..siap dgn bunga lagi..

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

teman - gembira?..saya dh xseperti dulu yg teruja setiap kali mendapat pemberian dari seseorg..
awk xsalah..keadaan yg telah membuat hati saya menjadi keras utk merasa teruja..dgn kata lain..bab2 nie hati saya dh kering..seperti mana air mata saya sudah kering..kerana dia.....

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

si tedi - hehe..tkt xlogik lak..ngan nti kang tkt nak pakai sebab mahal sgt..:D

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

Lily - thanks..mmg cantik..terasa mcm remaja lak..

Fatt Chin Choy said...

pelan2 ler
hehehe

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

ah fatt - pelan2 apa?