sudi nak itot...

^_^ Exchange Link : Tinggalkan Jejak Anda Disini ^_^

Thursday, October 29, 2009

Hadiah dari temanku...


hadiah nie dpt waktu lunch td...
terkezut ya amat...
sb sblm nie dpt hadiah ceghini dari diri sendiri n abg saya jew..
itu pun cincin white gold ngan rantai tangan tu dh hilang.. :(
cincin white gold tu mahal tu saya beli....
siap design sendiri tue...

nampak jer hadiah nie...
twos saya gelak...
pastu trdiam..
twos tanya dia..
apa maksud bg hadiah nie..
dia kata dia ikhlas..xde minta balasan...
isk..risau gak..
tp siap bersumpah lg..
mmg dia sesaje nak bg hadiah sempena my b`day..

errm...
dah org bagi..
trima jew lah kan..
tp tu lah...
siyes..saya sikit pun tak teruja ngan hadiah org bagi..
(jgn serik lak ye kekwn saya nak bg hadiah kat saya..hihihi..)

dulu masa umur 20an...
time muda remaja lah katakan..
ramai yg bg surat..kad ngan kata2 puitis nan indah..
barang2 indah..mahal2..
teruja sesgt..hargai sgt2..
siap simpan dlm kotak..
rasanya ada lg kat dlm stor tu..
leh tunjuk kat anak cucu yg mak/nenek dia nie masa moda2 dulu ramai peminat.. :P

tp skrg.....
rasa biasa jew..
rasa org yg bagi tu ada niat sebaliknya..
tp tu lah...
tak baik kan prasangka buruk kat org...
hope semua kawan2 saya ikhlas berkawan ngan saya..
n jgn serik nak bagi hadiah kat saya ye... :)

4 comments:

sI tEDI said...

rezeki

Fatt Chin Choy said...

usaha memikat tu
keke

tak salah ko mencuba

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

si tedi - aa..rezeki kn..tp tkt gak..ada taugeh di sebalik mee..huhu..

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

ah fatt - dh ckp kat awal2 lg..kalo nak memikat..maap lerr..saya xberminat..