sudi nak itot...

^_^ Exchange Link : Tinggalkan Jejak Anda Disini ^_^

Monday, March 1, 2010

Tinggallah 2..Datanglah 3..

Jadi blur kejap nak update sejak haku diganggu secara manupulasi dgn cara kata2 perli..kutukan..makian..
Hari Maulidur rasul lak tu dia cari pasal..dah jejak..ngaku jer la..
mudah-mudahan berubah la ye..

k..stop it..

Bulan Februari nie biasa2 ja..

  • Tp utk pertama kalinya dgn keikhlasan hati nie..haku join perarakan Maulidur Rasul..siap tlg guide kanak2 berarak..masa sekolah tu xyah kira lah kan..sb masa sekolah tu kena soh ngan cikgu..maybe org len tiap2 tahun join..xpe lah haku nak cita..suka suki arr kan..
  • kejernihan kembali antara aku & teman tp mesra wpun sebelum nie mcm rimau ngan singa..skrg nie mcm arnab ngn kucing jer kot..
  • Bisnes haku masih ditahap biasa..ditambah ngan gangguan anasir yg bt jiwa haku kacau..
  • Mudah-mudahan bulan Mac,bulan2 & tahun2 seterusnya memberi sinar yg bahagia n berjaya buat haku...

8 comments:

Ira Azeera said...

yeah.. tinggal 2, dtg 3.. x sabar nk 12.. hehhehe..

all the best with ur bisnes ;)

~ ReD ~ said...

mesti comel je kan berarak ngan kanak2...:D

Fahim 'n Alin said...

tuka la no phone klo xnk kne kaco

NenekPenne said...

kalau i yang kena maki, mau teruk i maki dia balikkk...

dah amik tu amik laa kan...apa lagi yang dia nak?

konon minah tu tukar no.phone tak nak i kacau dia, sekali dia terserah jugak kat i no. phone dia tanpa sengaja... ha ha ha... adehhhh

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

ira - ehem..mcm ada hari bersejarah jer no.12 tu..hihi

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

red - itu la..tros nampak cik zan nie pun turut sama comel..hakhak

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

p.cik - mslhnya dia xberani kacau kat tel..tp dia bt jemaah kutuk cik zan di blog n fb dia..mmg lh free cik zan dpt pahala..tp dia dh jatuhkan maruah cik zan ngan fitnah bodohnya itu supaya dia nampak suci di mata bf dia..apa kes?!

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

nenet - itu la..bila kita diam..dia cari pasal..bila kita balas..dia lak diam..konon xtahu apa yg jd..pas2 leh la dia gtau bf dia yg cik zan ni yg cari pasal..ini lah manusia yg putar-belit namanya..
dulu bf dia aniaya cik zan..skrg dia lak aniaya cik zan..walhal cik zan krisis ngan bf dia..dia lak lebih2..tak tau la kot bf dia jd pom pom girl kt dia yg sampai xhbs2dia dok cr psl..

yup..dh dpt..dh bahagia sudah la..apahal nak ggu hidup org len lg..aci tgk la..bl cik zan dh tenang blk..nanti dia akan cr psl lg..xtahu la apa yg ada kt cik zan nie smpai dok dengki camni..

cik zan nie xreti nak maki org..sb cik zan lebih suka direct..tu sb lh kot syok dok kutuk..maki org..

hope dia insaf..xperlu lh psl jantan sekor tu pun nak gaduh ngn org..

*xmo fikirkan suma nie dh...