sudi nak itot...

^_^ Exchange Link : Tinggalkan Jejak Anda Disini ^_^

Thursday, October 28, 2010

Hadiah untuk diri sendiri..

Hadiah yang aku pernah beritahu sebelum ini adalah :




Hadiah untuk aku berusaha dengan lebih gigih untuk memajukan diri sendiri utk keluarga...
Sebelum ini pekasam yang masih aku teruskan juga..
Blog nie masih baru..tapi jualan berjalan seperti biasa..
Hope kawan2 blogger sudilah shopping di blog aku ye..


p/s - Mudah-mudahan Allah s.w.t melimpahkan rezeki buatku..Aminnnnnnnnnnn


3 comments:

Amira Amair The Poyos said...

berniaga baju-baju ke kak?
hehehe

Amira Amair The Poyos said...

kak..blog kak kali ni cantik la..i loike..
hahhahah

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

amira - buat masa sekarang..akak jual telekung buat solat..tp xtau lh lepas nie ada rezeki lebih..ada lg mende nak jual..:) doa2 lah kat akak ye..belilah kat akak ye..

Blog yg mn dik?..yg nie/yg bisnes tu? :) thanks..tp biasa2 jer..akak xpandai nak make up2 blog nie..