sudi nak itot...

^_^ Exchange Link : Tinggalkan Jejak Anda Disini ^_^

Tuesday, February 1, 2011

Percayalah..Suma hanya rm700

Berhabuk dah blog aku sebab lama tak hupdate..
Petang semalam balik dari keje..ada perabot baru kat umah..maklumlah..rumah aku sebelum nie kena banjir teruk..makanya haruslah bermula semula dari awal kerna byk perabot yg xleh pakai..kecuali perabot jati..
Mak aku nie suka shopping jg ye..Dia gi ngan kekawan dier..tp dia shopping xmcm aku shopping..sbnya aku kalo shopping pd perkara2 yg tidak lah penting pun..tp bukan selalu mcm tu ye..
Ok..berbalik pada tajuk di atas..mak aku gitau suma brg2 nie jumlah suma hanya rm700..murah kan?..nak tahu apa barang2 yg mak aku beli..walaupun ada 1 tu aku tak berkenan..hee

yg nie mak aku beli 3..nie dlm blk mak aku..satu lg tu letak kat blk adik aku..

yg nie letak kat dapur..

yg nie bt letak tv..tv otw..lcd screen..heee

meja jepun nie letak depan tv..senang bl nak menkedarah depan tv..hehe

letak tepi tv..

sila abaikan donkey tu..yg nie letak dlm blk adik aku..yg nie yg aku tak berkenan..dah mcm opis..dh la pi keje nampak yg nie..blk keje pun nampak..aduh..blh stress dooohhh..
* Satu tilam bujang..taruk dlm blk adik aku..sb katil dia ada 2 layer...

Lokasi : Bukan ikea..sb kalo ikea rm700 just satu benda jer ko boleh dapat ye..
nie depan sekolah Jenan..Jom lh pakat beli..


3 comments:

radien krowry said...

katne bli meje jepun tu..lame da crik p x jumpe

radien krowry said...

katne bli meje jepun tu..da lame crik

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

Saya beli kat area Jitra..sebab saya mmg dok sini..:)