sudi nak itot...

^_^ Exchange Link : Tinggalkan Jejak Anda Disini ^_^

Sunday, September 6, 2009

Tagged dari bdol utk ku...

saya telah di tag bdol..tim sayo aka MU sayo..hakhakhak...
kenalah jawab yerr...ini lh antara soklan2 yg perlu saya hamik..

ANDA RASA ANDA HOT?
Hot kah saya nie...
errm...
xrasa lak hot nyee..
tp kan..
selalu saya kemana2..
mesti org2 laki ni sgup tu
memuncungkn
bibir diorang utk bersiul..
takpun mereka berusaha
menyempitkan bibir diorang
utk munyikn bunyian
seperti tikus mondok
yg dok bawah katil bdol tu...
sb diorang hingat
cik zan ni umur awal 20an..
almaklum lah..baby face..ahaks..
rahsianya..mkn lah ulam-ulaman..
so,HOT kah cik zan nie??
hahaha...

MySpace

UPLOAD GAMBAR KESAYANGAN ANDA

KENAPA ANDA SUKA GAMBAR INI?

cuba korang tgk papan sebelah saya tu..tertulis yg saya time tu dok 710 meter dari paras laut...bkn mudah utk menjd seberani saya...hakhak...kt mn lg..Langkawi lew..tinggi tuh..gayat wooo...ngan angin yg mghembus rambut saya ngn stail Maya Karin..hingga mengerbang..oh...mmg besh la..

MySpace
BILA KALI TERAKHIR ANDA MAKAN PIZZA?
huh...mmg kebetulan lh..
bawu smlm aka 04/09/09..
(sb jwb dh pg ni..hehe..)
saya belikan pizza utk family saya..
amik regular size jew sb kami tgal ber4 jew..
(sb abg n adik gue dok tmpt len..)
tp tmbah yg len yg membanyakkan balik menu..
utk supper aka xperlu bgn sahur... :D
(mushroom soup+kentang+udang goreng+sotong goreng tepung)... :D
kenyang bebenor lew...
bl kenyang,mestilh suka hati kn...
MySpace
LAGU TERAKHIR YANG ANDA DENGAR
of coz lh lagu yg kt blog saya nie...
Tuhan berilah aku cinta...
abis..asal buka blog jew..
lagu ni yg kluar..
xgitu??
MySpace
APA YANG ANDA BUAT SAMBIL SELESAIKAN TAG INI?
tgh berfikir esok aka rini sb skrg dh pg kn..
nak beli kain kaler apa
utk baju raya saya yg dh ke enam helai..huh...
merah+biru+itam putih+kuning+ungu dh...
MySpace
SELAIN DARI NAMA ANDA SENDIRI,
ANDA SUKA DIPANGGIL DENGAN NAMA APA?
nama dh mak ayah bg elok2 kn..
saya bangga ngan nama saya..
lgpn ramai kata nama saya ni unik..
so,panggil lh nama saya dgn penuh berhemah ye...
tp..kalau korang nak panggil nama saya len..
sila panggil nama saya..
dayana ke..
sb wife aaron aziz nama dayana..
weeeee... :p
MySpace
TAG LAGI ORANG TANPA RASA KEKESALAN..
SILA LAKUKAN KALAU TAK KENA HUKUMAN MANDATORI..
aiiyakk...
setelah dipaksa begini..
maka saya dengan tanpa rasa segan silunya...
mgumumkan calon2 utk jawab tagged nie adalah :
1. suma blogger list kt sebelah ni..
2. followers saya yg budiman...
3. bukan followers..sajew nak singgah..
4. bukan followers..sajew jd langau..
trpulang lh pd korang nak jwb/x...
tp jwb lh yee...
plsss..plsss diraja Malaysia...
MySpace
NO.1 KEPADA ANDA?
byk sgt...kesimpulannya suke lh baca post2 diorang nie...:D
MySpace
BAGAIMANA PULA DENGAN NO.3?
xkenal lh n xtahu sb xletak jejak..
so,letak lah jejak..
nti korang leh nek pangkat dok no. 2..
MySpace
PENDAPAT PADA ANGKA 4
memandangkan kamu juga pembaca blog saya..
layak utk menjawab tagged ni..
trpulang ye nak amik/x..
cuma nak komen 1 jew..
sb comment byk2 pun xdtg hasil..
hasil sakit hati ada la..
kalo dpt hasil mcm farmville tu xpe gak..
apa2 pun ko comment/post..
ni jawapan dari saya yg dh sabar+ikhlas..
ada aku kesah???
MySpace
KATA SESUATU PADA ORANG KE-2???
trimas ye sebab sudi jengah blog saya
yg xberapa nak lebih hangat dari biasa nie..
beri komen2 yg bernas(bkn kilang beras tu yee)..
beri nasihat yg amat2 saya hargai...
sebak+terharu lak...
MySpace
p/s - pd bdol..kalo dh MU sayo tu..tim sayo lh jg...

4 comments:

b'dol plangi said...

x = (cek jann + pakcikk) - (bedpit)

x = (1 + 1) - (1 + 0)

x = 2 - 1

x = tim cap ayamm..

weee!

chipsmore said...

710 meter tu agak tinggi gak la..terjon tu..insyaAllah la inalillah..haha :D

Fahim 'n Alin said...

sayo kangkung tul..

nati pkcik wat tag ko 2 bdol, pkcik kne kan ko lak..klo pakcik wajin wat la..hooo

All about my Life... said...

bdol - tahu la cik zan ni bdk engineering..yg ko reka formula apa ni??

chipsmore - mmg tgi..tu yg syg gmbr ni..bkn senang nak nek dh..org kata..sekali nek pun jd lh..sb ley berderau darah woo...

p.cik - caiyo2!!..kenakan bdol 2!!