sudi nak itot...

^_^ Exchange Link : Tinggalkan Jejak Anda Disini ^_^

Thursday, October 8, 2009

Aktiviti Hari Minggu Saya...

Hari minggu nie saya akan pergi ke Pulau Pinang bersama bf saya yg tersyg...
BF?..huhuhu..ayat xleh blahh niee...
..
....
.......
.............
...................
........................
.............................
................................
....................................
.........................................
.............................................
...................................................

BF saya adalah Mr WNL saya..
keta sukan saya lh..bt panasss jew kan..haha..

saya & kwn2 terlibat dalam conference ICoMMS-ICADME 2009 anjuran Jabatan Mekatronik..jabatan saya..
pttnye suma kena pi naik bas..sb kalau naik keta,xleh claim..
tp rasanya ramai yg nak gi sendiri..
tp pg ahad ada kelas..so,habis kelas kenalah gi ngn keta sukan saya tu..

tp sebelum smpai Bayview Hotel tu..singgah bengkel bakal adik ipar jap..
ganti absober keta yg dah bocor..lps nie..bawa keta xde la rasa bergegar kalau lalu line kuning tu/lubang ke @ sewaktu dengannya..
untung gak ada kenalan terror bab keta nie..
saya nie xde la terror sgt..
tp tahu lah juga..lgpun kena amik tahu..nama pun bdk engineering kn..

keta saya dh jadi mcm keta sukan nie atas galakan bakal adik ipar lh..
idea saya & dia combine..dia btkn..
cadang lps nie nak bt airbrush ngn boh NOS ke..huh!!!
sure lg ramai lps nie org ajak saya race..haha..

sport rim saya bakal adik ipar berkenan lak..
dia offer tukar secara sistem bater (tul tak eja nie??)..
saya hanya pilih sport rim yg mn saya suka..
tp syg gak..sport rim saya import mali..
dia offer sport rim bawah RM1200..
local jew harga ceghitu..
kalau nak lebey..kena tambah duit lh..
tp xpe lh setakat tambah RM300++ kan...
kalo local nie sport rim berat..
so,pressure kat tayar..importnyee ringan..

so,skrg tgh cari design ala2 ++sporty smentara tgu bakal adik ipar cukup duit nak tukar sport rim ngan saya..hehe..

yg skrg nie mmg sporty dh..cuma dh org offer kn..cari baru jew lh..hihi..

nie lh sport rim saya skrg..jd rebutan..hehe..

so,ada sapa2 nak bg idea design yg ++sporty kat my BF nie??...

dh melalut lh...saya nie pantang cite psl keta..panjang jew cite..maklumlah..BF tersyg..

kalau xde apa2..kami di Penang smpai selasa nie..maybe sempat on9 kot..tp xtahu lh..sb gi sana bt keja..bukan melepak..hehe..

tp kalau setakat nak gi uptown kat Batu Feringgi tu / lepak kat pantai..apalah sangat kan..lgpun..Hotel nie btl2 depan laut..

nti saya upload pic2 kitorang..

nie lh Hotel Bayview yang akan berlangsungnya conference ICoMMS-ICADME...

tgk..kan betul hotel nie depan laut...


Front side Bayview Beach Resort...



p/s - risau gak psl tsunami..huhu..mudah2an selamat semuanya..

18 comments:

Fahim 'n Alin said...

haha.. bf yer??

cuak plak tgk hotel dpn laot.. tsunami kang sia2 je.. hehe.. trauma ni..ape2 je pk bencane alam..hek3

sI tEDI said...

selamat pergi dan selamat pulang :)

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

p.cik - tu la pasal..risau gak nie..tp tu lh..mudah2an selamat lh kn..

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

si tedi - makasih..insyaAllah..AMINNN..

Fahim 'n Alin said...

hehe.. xde pape la.. insyaallah slamat..

slamat mlakukan xtvt hari mgu bsame bf..hiii

b'dol plangi said...

sebelom masok jamban..

perati2 dulu cuaca ek..

hakhakk!

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

p.cik - mudah2an..yeahh..ari mgu bergelumang ngan BF..hakhakhak..

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

bdol - hakhakhak...jgn smpai xberani msk jamban dh..tkt kena sembelit lak..hahaha..jgn maree ye p.cik.. :D

Fahim 'n Alin said...

hak3.. sembelit ok ag.. kalo kne diare,, mau bersepah2 tym gempa 2..kah3.. ish x snonoh btol cetusan pbincangan ko ni bdol.. haha

Fatt Chin Choy said...

jom race

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

p.cik - aa kn..tul gak..xpe lh..apa2 pun..beringat sebelum kena..bdol tu mmg mcm tu..

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

ah fatt - set..habaq mai bila ja..haha..

b'dol plangi said...

haku ni kan sentiasa melihat sesuatu dari sudot yg berbeza..

maklom la jenius..

hakhakk!

chipsmore said...

CEPAT upload pic korang..nk tgok...hehehe ;)

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

bdol - tu haku xnafikan..ko mmg jeniuss...tu sb haku kagum mcm2 ko post kt blog ko (jgn pasan sgt)..

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

cik epal - wokey..tungguuuu...

b'dol plangi said...

alamak kak jann..

ko jgn la puji open sgt..

nnti pakcikk bongeks jelez plak..

hakhakk!

p/s :

blog ko pon apa kuwangnye..

emsem pe..

cume kene kuwangkan tulesan ko yg berunsur dendam tu je..

tp mungkin dendam tu boleh menjadi pendorong kekuatan pada ko..

mana la tau kann..

tewoskan je la..

huhuu!

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

bdol - tentang berunsur dendam tu besalah bdol..mn2 manusia pun akan TER post gak ala2 gitu setelah ditipu,dianiaya,difitnah,org cari psl..

xpe..lps nie..insyaAllah..cik zan xkan post sebegitu rupa..

haku puji ko tu sebab nak soh ko puji haku balik sebenornyee..hakhak..