sudi nak itot...

^_^ Exchange Link : Tinggalkan Jejak Anda Disini ^_^

Sunday, September 26, 2010

Raya Kelapan...

Penat mengemas tak habis lagi kat umah...member..ratna ajak pi open house salah sorang geng sek.teknik..nisah..dia tak datang umah aku smlm..ratna pun..

mcm malas ja...sebab letey tak habis lagi..tp ratna dok pujuk baeekk punya utk pi umah nisah..last2 aku termakan pujuk dia..tp dia kena mai amik aku..hehe
dia dok a.setar mai amik aku,pastu pi a.setar balik..haha..
nisah tu dok Sungai Daun..jauh juga la..aku xlarat nak drive..tu yg soh ratna yg amik aku..dia dulu kos binaan bangunan..
dia amik dlm kol 3pm lebey..dia ngan laki dia..aku sorang la..sampai sana..mirah sekeluarga dh ada..mirah kahwin ngan budak sek. juga..laki dia kos elektrik..kebetulan aku xmakan lagi..nisah hidang sate..peberet aku tu..pastu k.chik 1 family sampai..k.chik ngan nisah kos katering dulu..k.chik nie baru lps pantang anak keempat..hebat tak?..hehe..3 pompuan..last nie dpt jg lelaki..alhamdulillah..
nisah bujang lg..so,ada la geng..wpun yg len tu xde hal..tp xde la segan sgt..hehe
kami makan bertambah2..sembang xhabis2..sambung makan balik..sampai malam bawu balik..hehe
pic kanan : dari kiri : suami k.chik,k.chik,aku yg comey,nisah,mirah,syam(suami mirah),ratna,suami ratna..

pic kiri : adegan berpegangan tangan..hee

pic kanan : konon2 candid la sangat..hehe

nampak tak gunung kat belakang tu..itulah Gunung Jerai..umah nisah belakang Gunung Jerai..sawah padi kat belakang umah dia..mmg cantik..cadang nak bt makan2 kat umah dia..bermalam jg..


p/s - sila klik pada gambar utk lihat tumbesarannya ye..




2 comments:

Amira Amair The Poyos said...

Amboi kak..raya sakan aihhhh

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

owhh..memang sakan..sampai ke hari ini..member2 xputus2 dok ajak pi makan..rajin diorang bt makan2..sengaja nak suruh akak nie membesar dengan jayanya mcm diorang..haha..

actually bawu jumpa kwn2 lama masa sek.teknik dulu..kira hampir2 13tahun tak jumpa..that why kami nie ada ja nak jumpa..:)